Főoldal » 2018 » Február » 28 » 2018. 02. 27. MÁRIAKÉMÉND: VOLT ITT MINDEN, MINT A BÚCSÚBAN...
0:54 AM
2018. 02. 27. MÁRIAKÉMÉND: VOLT ITT MINDEN, MINT A BÚCSÚBAN...Ezzel indult a falurombolás. Elcsábítani az embereket faluról be a városokba. Elhitették velük, hogy nem fontos az, amit eddig csináltak, amiben eddig hittek, csak építsék a szocializmust. Kétségtelen, az akkori hatalom legalább akart valamit, bányák, ipar, ötéves tervek, fejlődés, gyarapodás, igaz a vidék kárára, a nagyvárosok javára. De ma már ez sincs. Gondolkodjon el rajta mindenki: van-e más értékrend helyette, ami jó?


Cikkek forrás: Dunántúli Napló

 

Megtekintések száma: 180 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 4
0
4  
Mennyire más az első cikk stliusa a mai kor szellemétől. Teljesen elképzelhetetlen ma már ez. Egy érdekes világ volt akkor kialakulóban... A futóverseny is érdekes, 420 fő!!! Ma majdnem ennyi a falu teljes lakossága (kb. 500 fő), de tudjuk a háborúk előtt közel 1300 fő volt. Az urolsó két cikk is érdekes, hogy mennyi rendezvény volt a kegytemplomnál, melyet az egyház szervezett.

3  
Na, és akkor egy rendesen beírt szöveg, harmadszori "elírta a kódot" jelzés után vajon miért így jelenik meg ? (hibás külsővel)
Micsoda egy blog-szerkesztő ez !  :-(
Nem akarsz átmenni valami "normális" blogba ?

2  
Micsodacikk az az első ! Olvasóid többségének valószínű már csak történelem. Pedig…igaz
volt az, sajnos. Kerner Istvánról nem tudtam – szeretek ilyesmiket „felfedezni” mások blogjában.Mezei
futóverseny 420 gyerekkel? Ez olyan, mint egy mese. Nem győzőm írni/hangsúlyozni, hogy egy katasztrófa Kéménd történelme. Sír a szívem érte. Egyébként: tényleg nem értem, hogy miért/hogyan tűnnek el kommentek egy blogból. Semmi rendszerellenest nem írtam – tudomásom szerint.

1  
??????????Eltűnt a kommentem ?????????

Név *:
Email *:
Kód *: