Főoldal » 2018 » Május » 6 » 2018. 05. 06. ÍGY ÁLLUNK MOST
12:53 PM
2018. 05. 06. ÍGY ÁLLUNK MOST

Az alábbiakban néhány fotót szeretnék közzétenni a máriakéméndi kegyhelyen történő munkálatokról. Tulajdonképpen a kőművesek végeztek a rájuk szabott munkával, a támfal elkészült, a felső részt ki is fugázták. Az alsó rész fugázása további 100.000 Ft-ot jelentene, melyre nem maradt további forrásunk, ezért társadalmi munkában gondoltuk megcsinálni, ám 18 m2 kifugázása nem kis munka. Ma találkoztam plébános úrral, aki segítségét ígérte, hogy átvállalja még ezt az összeget a plébánia. Már meg is bíztam a mestereket. Hogy a május 27-ei búcsúra elkészül-e, az nem biztos, bár próbálnak megtenni mindent, de a lényeg, hogy hamarosan a jobb oldali falrész véglegesen elkészülhet. A plébániaépületen is dolgoznak, ami pillanatnyilag elég nagy felfordulással jár, mivel a padlásról lehordták a sok-sok régi tárgyat, melyek elszállításra várnak. További jó hír, hogy bár nem nyert a Kátolyi templomra beadott, 29 millió Ft-ra beárazott pályázat, ám a plébánia saját költségén - plébános úr jóvoltából - 3 millió Ft-ért a "mi kőművesünkkel" renováltatja a templomot, hiszen már 8 éve, hogy leverték a vakolatát, de azóta sem sikerült befejezni.


Mégis megújulhat a kátolyi templom is.

Megtekintések száma: 214 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
0 Spam
2 aranyosfodorka  
Ezek olyan jó hírek, hogy az olvasó kezd reménykedni abban, hogy Kéménden nem maradtak abba a csodák....Őszinte tiszteletem a plébános úrnak, hogy megpróbálja segíteni a templomait !!! (ha már a püspökség ezt nem teszi.)

0 Spam
1 Prakter Józsefn  
Ezt már Isten is igy akarta, de Ti voltatok az eszközei. El sem hiszem, hogy még megélhettem, hogy ismét időtálló, Istennek tetsző és Őt ott hirdetővé válhat, válik. Köszönöm nektek, akik ezért kitartóan dolgoztatok. Mindannyiotokat ölellek: Marianna és a 94 éves Paula mami, akit ott kereszteltek!!

Név *:
Email *:
Kód *: