Főoldal » 2018 » Május » 17 » 2018. 05. 16. MOST KÉSZÜLT EL TELJESEN A SCHRAM-KERESZT EMLÉKHELYE
0:19 AM
2018. 05. 16. MOST KÉSZÜLT EL TELJESEN A SCHRAM-KERESZT EMLÉKHELYE

Az Erdősmároki-horgásztó közelében a zöld négyzet jelzés mentén a Schram-kereszt két hete elkészült, ám igazából csak most vált teljessé az emlékhely. Ma ugyanis két autóval, (hogy minden beférjen), mentünk ki a Dreher családdal, és kivittük a padokhoz szükséges anyagokat, eszközöket, valamint az ismertető tablót, melyet be is betonoztunk. Egy félnapos munkával vált teljessé az emlékhely. Aki erre jár, rá sem ismer a környezetére, hiszen fél évvel ezelőtt, itt még a gesztenyefa sem volt megközelíthető, hiszen a csipkebogyó bokrok teljesen körbenőtték, a növényzet alatt, csak a földön fekvő kereszt darabjai látszottak némileg. Most már újra állva, szépen és tisztán várja ez a feszület piros pünkösd hétfőjét, melyen felszentelésre kerül az alkotás.

Biki Endre Gábor

Megtekintések száma: 200 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
0
2 Endi  
Köszönjük szépen az elismerést. Reméljük sokaknak ez a hely lehetőséget teremt majd a szellemi megújulásra, túra vagy zarándoklat alkalmával pedig a fáradt vándor megpihenésére.

0 Spam
1 aranyosfodorka  
Valahogy úgy vagyok az általad írt "jó hírekkel" - hogy kicsinyke reményt adnak: lehet még, jöhet még változás, a jó felé fordulás. Nem csak keresztállítás ügyében.
Nagyon szép lett, és végülis a feledéstől mentettetek meg valamit - büszkék lehettek ! Ha soha, sehol, senki nem köszöni meg nektek a sok fáradozást, akkor - még ha sokat nem is jelent - én azért köszönöm (a jövő ? nevében).

Név *:
Email *:
Kód *: