Főoldal » 2019 » Március » 15 » 2019. 03. 15. NEGYEDIK ALKALOMMAL VÉGEZTÜNK KERTGONDOZÁST
0:30 AM
2019. 03. 15. NEGYEDIK ALKALOMMAL VÉGEZTÜNK KERTGONDOZÁST

Idén negyedik alkalommal jöttünk össze, hogy a máriakéméndi kegyhely udvarát rendbe tegyük. Ugyan csapatunk egyre fogy (már csak négyen voltunk plébános úrral együtt), mert vannak, akik úgy gondolják, jöttek ők már eleget, más - egyébként templomba járó kéméndi, vagy épp a Mecsek egyesület tagja - meg azt mondja, nem fogok eljönni bohóckodni az egyház területére, nem az enyém, tartsák ők rendben. Vajon az egyházat nem a hívek alkotják, vagy az egyesületünket a tagság? „Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Kérjétek hát az aratás urát, küldjön munkásokat az aratásra" - szól Máté evangéliuma.

De visszatérve, akik még megmaradtunk, és nem szégyelljük, hogy ingyen dolgozunk itt, azokkal ma is hasznosan töltöttük az időt, így már a kert egyre gondozottabb állapotát mutatja. A tavalyi munkálatok után ottmaradt földkupacok is lassan eltűnnek, a kövek, téglák, is egy kupacba kerülnek. Így a zarándokok hétről hétre rendezettebb állapotokkal találkozhatnak. És a látogatók, zarándokok pedig jönnek, szinte minden nap.


Szerzetes Olivér most is segített


Lassan kiszabadítjuk a falat a földkupac alól


Sírkő is van a falban

Megtekintések száma: 57 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 aranyosfodorka  
Ki kell már mennem, megnézni, de a képek alapján igencsak tisztességes munkát végeztetek ezen a tavaszon !!! Kár, hogy a falubeliektől jóformán semmi segítséget nem kaptok....

Név *:
Email *:
Kód *: