Főoldal » 2019 » Április » 16 » 2019. 04. 16. ELKÉSZÜLT AZ ÚJ BUSZMEGÁLLÓ KÁTOLYBAN
10:04 PM
2019. 04. 16. ELKÉSZÜLT AZ ÚJ BUSZMEGÁLLÓ KÁTOLYBAN

Elkészült az új buszmegálló járdaszigete Kátolyban. A megálló neve: Kátoly, Kaszapovics tér. A megálló kialakítására azért volt szükség, mert a Kátolyi elágazás után a busz lakott részen 600 m-megtett, mire az első megállóhelyen megállt. Így a falu elején is van most buszmegálló. Igaz a befelé oldalra még nem sikerült felhelyezni a kresz- és menetrendi táblát, de majd ezután...

Ezzel szemben sajnos a Kátolyi elágazásnál kérésem ellenére sem sikerült pótolni a hiányzó megállótáblát a menetrenddel, vagy célszerűbben összevonni a két megállót, és abba kiírni, valamennyi járatot, ahol egyébként is a gyakorlatban megállnak. A helyzet most ugyanis az, hogy a Kátolyból Szederkény felé közlekedő járatoknak, kint a műúton lenne megállója, miután kifordult a kátolyi bekötőútról, viszont itt semmi sem jelzi, hogy megálló lenne, egy árokból kellene felszállni a buszra, ezért is, az mindig még a kifordulás előtt szokott megállni, ahol a Pécsvárad felé közlekedő járatoknak van megállója a bekötőúton. Ennek szemközti megállója úgyszintén hiányzik, magyarán semmi sem jelzi azt.


Az új befejezetlenül átadott megálló

Megtekintések száma: 65 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
0
2 Endi  
A Kátolyi elágazás a Baranyai Sárga túra kiindulópontja, olykor élénk turistaforgalommal.

0 Spam
1 aranyosfodorka  
No, ezt csak az érti, aki ismeri a helyszínt...
Én biztos elveszett gyereknek érezném itt magam...
Gyanítom, Kátolyban nincs akkora idegenforgalom, hogy ez a hiányosság/zűrzavar bárkit is érdekelne, a helyiek meg tudják...Ez kérem itt Magyarország. A külföldi meg maradjon otthon.

Név *:
Email *:
Kód *: