Főoldal » 2019 » Április » 18 » 2018. 04. 18. RENDEZETTEN FOGADJA A KEGYTEMPLOM A HÚSVÉTKOR KILÁTOGATÓKAT
8:50 PM
2018. 04. 18. RENDEZETTEN FOGADJA A KEGYTEMPLOM A HÚSVÉTKOR KILÁTOGATÓKAT

Április 18-án 3 fővel ismét dolgozni jöttünk ki a máriakéméndi kegytemplomhoz. Csép Józsi és Jani bá a hátsó udvar kerítéseit próbálták felszabadítani a bozót fogságából. A kivágott fákat Rogner Ádám bácsiéknak szállították el. Én magam a teljes udvarban a fűnyírótraktorral és a meredek oldalakon a kézi fűnyíróval levágtam a füvet. Mindez 9 óra hosszát tartott, de mivel már nagy volt a fű, nem akartam húsvétra így hagyni. Legközelebb célszerűbb lesz gyakrabban jönni, és két részletben lenyírni. A kerti munkák elvégzése után egy szép átlátható udvar fogadja az ide érkezőket. Igaz átmeneti állapotok még mindig vannak, hiszen a plébániaépület környékén még dolgoznak a munkások, épp a térkövezés előkészítése zajlik, de, ha minden jól megy, egy-két héten belül készre jelenthetik a plébánia épületet.

BEG


Tömörített komlói andezitköveket raktak le, amire a térkő kerül majd.


Új ajtó kerül még ide


A falsarok egyik felét újravakolták...


...a másik felét meg nem, és állítólag az így marad. A kapu is egyenlőre marad ilyen rozsdásan, mert az nem része a pályázatnak.


Fűnyírás után


A hátsó kert is egyre átláthatóbb


Plébánia


Kívül is le lett nyírva a fű.

Megtekintések száma: 72 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 aranyosfodorka  
A ti munkátokat csak dicsérni tudom, tényleg szépen rendbe-tettétek a környezetet.
De azt képtelen vagyok megérteni, hogy az bizonyos faldarab, meg a kapu a zarándokszállás mellet, az miért marad úgy ???? Hát néha tényleg azt mondom, megálla zész....

Név *:
Email *:
Kód *: