Főoldal » 2019 » Június » 5 » 2019. 06. 05. LEZÁRTÁK A KÉK KÖRSÉTA TURISTAÚT KELETI ÁGÁT MÁRIAKÉMÉNDEN
6:09 PM
2019. 06. 05. LEZÁRTÁK A KÉK KÖRSÉTA TURISTAÚT KELETI ÁGÁT MÁRIAKÉMÉNDEN

Tájékoztatjuk a túrázókat, hogy Máriakéménd határában a Fűrész (Fauszt)-kereszt és a Nagyboldogasszony-kegytemplom között haladó kék irányított körséta, a Szent Márton út, valamint a Baranyai-dombság zarándokút útvonalát a terület tulajdonosa vadkerítéssel zárta le. Míg több helyen a kerítés az út és a mezőgazdasági terület között vezet, és mellette el lehet menni, két ponton azonban a kerítés teljesen kettészeli az utat. Mivel a kerítésbe a tulajdonos áramot vezetett (10.000 V feszültség van benne), így azon átmászni nem lehet, átjáró vagy kapu pedig nem készült. A fentiek miatt, amíg a problémát nem sikerül rendeznünk, kérjük a túrázókat, hogy kerüljék el ennek a szakasznak a bejárását. Amíg a probléma fennáll, a máriakéméndi kegytemplomot csak a műút felől lehet megközelíteni.


A kék X-el jelölt részeken került lezárásra a turistaút

Megtekintések száma: 211 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 3
0 Spam
3 aranyosfodorka  
Bárcsak igazad lenne R.A. Azzal a pár méterrel nem hiszem hogy károsodna a gazda, és igen sokat nyernének a kegyhely hírét is vivő kirándulók.

0 Spam
2 ruzsinszky andrás  
Ezen az útvonalon halad végig a térség két ismert, és egy, még most bontakozó zarándokútvonal is! A Mária Út Egyesület épp a tavasszal kezdte meg annak szervezését, hogy a hivatalosan már elfogadtatott, de még felfestetlen szakaszok mihamarabb felfessék az önkéntesek. Ha jól láttam itt egy 300 méteres szakaszról van szó csupán, ekkora hosszan lenne csak szükség a póznák arrébb tételére, hogy az úton végig lehessen menni. Én bízom abban, hogy a közösségi szemlélet nemes céljaiban megtaláljuk az egyéni érdekeket is figyelembe vevő megoldást majd a tulajdonossal erre a problémára is.

0 Spam
1 kemendi  
Az Isten a mai hatalmasok felett áll - legalábbis kicsivel - és látja, ami itt történik.
Ki fogja osztani a jutalmakat ezért a cselekedetért. Ha a tettesnek nem, akkor annak, aki a tettesnek a legfontosabb. Ha nem előbb, akkor utóbb.

Név *:
Email *:
Kód *: