Főoldal » 2019 » Július » 20 » 2019. 07. 20. MÁRIAKÉMÉND KEGYHELYE ÉLETRE KELT
10:16 PM
2019. 07. 20. MÁRIAKÉMÉND KEGYHELYE ÉLETRE KELT

Újabb csoportról, újabb látogatókról, újabb lelkigyakorlatról számolhatok be. A látogatók a templom udvarát is szívesen veszik igénybe elmélkedésre, meditálásra, imádkozásra. Az alábbi képekkel a kegyhely jelenlegi állapotát mutatom be. Nem csak évszakonként változik a környezet, hanem minden nap egy kicsit más értékét, szépségét lehet észrevenni. A zarándokszállás kivehető csoportok részére (az egész épület egy csoportnak egyben), de, ha van kapacitás, akkor akár egyénileg, vagy néhány főből álló csoportnak is. Az épületben 32 főnek tudunk szállást biztosítani, szivacsmatraccal még további 10 fő részére pótágyazható.

A szállás díja 1000 Ft/fő/éjszaka. Az udvaron sátrazni és bográcsozni is lehet, de természetesen a konyha is teljes pohár és étkészletével rendelkezésre áll. (pl. kb. 200 fő részére van tányérkészlet.) Érdeklődni lehet: Biki Endre Gábor gondnoknál a 30-452-4579-es telefonszámon, vagy a bienga38@gmail.com e-mail címen.

Megtekintések száma: 458 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 aranyosfodorka  
Olyan jó látni ezeket a szép képeket ! Egyetlen egy van - ami azért mutatja (a kerítéses), hogy van/lenne itt tennivaló még, persze ezen a kerítésen kívül is. De ha azt nézzük, hogy pár évvel ezelőtt mi volt a helyzet, hát akkor bizony csakis valamiféle "kis kéméndi csodáról" lehet beszélni. Jó, ha megy a híre, jó, ha jönnek vendégek, jó ha beszélnek, írnak róla.
NE legyen ez a hely elfeledve, eltemetve....

Név *:
Email *:
Kód *: