Főoldal » 2019 » Augusztus » 29 » 2019. 08. 29. SZARVASBŐGÉS IDEJÉN SZEPTEMBER 20-IG VADÁSZATOK MIATT KORLÁTOZÁS LÉP ÉLETBE A BARANYAI-DOMBSÁG ERDŐIBEN
6:58 PM
2019. 08. 29. SZARVASBŐGÉS IDEJÉN SZEPTEMBER 20-IG VADÁSZATOK MIATT KORLÁTOZÁS LÉP ÉLETBE A BARANYAI-DOMBSÁG ERDŐIBEN

Tájékoztatjuk a túrázókat és az erdőben kirándulókat, hogy a Baranyai-dombság, illetve a Schlossberg Vadásztársaság területén szarvasbőgés idején szeptember 20-ig korlátozás van érvényben. Emiatt a Máriakéménd, Kátoly, Maráza és Liptód körzetében haladó erdei túraútvonalak szeptember 20-áig nem látogathatók.

Kivétel ez alól a máriakéméndi kék körséta útvonala, mely a falut, a pincesort, és a kegytemplomot kerüli meg, valamint az erről leágazó kék kör jelzés, mely a Templom-forráshoz vezet. További kivétel még a kék négyzet jelzés, mely a Nagy-pincesort köti össze Máriakéménddel, illetve az onnan leágazó kék emlékmű jelzés a Margaréta szoborhoz, és a kék kereszt jelzés a Szentkúti-kápolnafülkéhez, melyek bejárása ez idő alatt is biztosított.

A hosszútávú vándorutak (sárga sáv, zöld sáv, valamint a Kéméndi-tetőre felvezető sárga háromszög jelzés, a Katolebergi-képoszlophoz bevezető sárga emlékmű jelzés), a Liptódpusztai-völgyben található Istvánkúti-pihenőhely, a Lankás-forrás, a Törökvári-pihenőhely környéke, a Vályús-forrás, és a Vár-hegyre felvezető kék rom jelzés látogatása ez idő alatt tilos.

Megtekintések száma: 78 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: