Főoldal » 2019 » Október » 6 » 2019. 10. 06. SÁRGA TÚRA PÓTLÁSA PALOTABOZSOKTÓL BÁRIG
10:30 PM
2019. 10. 06. SÁRGA TÚRA PÓTLÁSA PALOTABOZSOKTÓL BÁRIG

A képre kattintva Treitz Károly fotóalbuma nyílik meg.

A sárga túra nyáron elmaradt 4. szakaszát (Palotabozsok - Somberek és már jelzetlen úton Bár felé) október 6-án, vasárnap pótoltuk. A túrát megelőző éjjel nagy mennyiségű eső esett, de szerencsére csak kevés helyen volt sáros utunk, az is csak az elején.

A túra rengeteg látnivalót kínált: Palotabozsok, vasúti múzeum a volt vasútállomás épületében, erdei kápolnák, a báriakkal együtt 6 képoszlop, tucatnyi kőkereszt, és persze a sok természeti érték, a tavak, a völgyi rétek, a lankás dombok, szőlők, mezők, termésüket érlelő bokrok és gyümölcsfák. Mindez már őszi, kissé csípős hidegben, de gyönyörű tiszta ragyogó napos időben. A túrán 22 fő vett részt.

Ezúton is megköszönjük túravezetőnknek, Baumgärtner Norbertnek az alapos felkészülést, és az odafigyelést, mert annyiszor álltunk meg, amennyiszer a csapat úgy kívánta, hisz a buszindulásig bőven volt időnk. A 17 km-es utat kellemes tempóban, és nagyon vidám hangulatban tettük meg. Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, az év egyik legjobb túrája volt :)

BEG

Megtekintések száma: 111 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 aranyosfodorka  
Egy kicsit irigyellek benneteket...De jó is az, amikor minden sikerül !

Név *:
Email *:
Kód *: