7:28 PM
2020. 08. 02. NYOLC FALU NÉPE BÚCSÚZOTT SÁNDOR ATYÁTÓL

Nyolc év szolgálati idő után 8 falu népe (Birján, Belvárdgyula, Hásságy, Kátoly, Máriakéménd, Monyoród, Olasz és Szederkény) búcsúzott el Horváth Sándor plébánostól, aki ezután Nagydorogon szolgál majd. Nem is csak a 8 településről érkeztek hívek, mert még Pécsről, Szellőről, és Kékesdről is jöttek többen. Sándor atya 7 évente (most 8 lett belőle) átkéri magát új körzetbe, hogy ott új lendülettel tudja szolgálni hívő közösségét. Ezután Nagydorogon és a hozzá tartozó településeken szolgál majd. Máriakéménden évente négy búcsút tartunk, idén ötöt, mert most Sándor atyától búcsúztunk, és voltunk is annyian mint egy búcsún, még vendégpap is érkezett Szép Attila személyében. Isten áldja Sándor atyát új szolgálati helyén, és ezúton is jó erőt és egészséget kívánunk neki.


Jó, hogy előző nap az út mentén is több száz méter hosszan lekaszáltam a füvet, így tudtak parkolni az út mentén is az autók.

Megtekintések száma: 1320 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0
1 aranyosfodorka   [Bejegyzés]
Nos, igen, lezárult egy korszak. Az élet változások sorozata...
Reménykedjünk, hogy továbbra is szép, sikeres évek következnek és Máriakéménd egyre ismertebb, szeretettebb lesz az emberek között.

Név *:
Email *:
Kód *: