8:39 PM
2020. 11. 07. FELKERÜLT A MÁRTON TEMPLOM FALÁRA A MŰEMLÉKET JELZŐ TÁBLA

Mivel még szeptember hónapban is érkezett adomány, ez lehetővé tette, hogy a már korábban megbeszélt MŰEMLÉKET jelző tábla is elkészülhessen a máriakéméndi Szent Márton templom falára. A tábla ára a kiszállással, felhelyezéssel 27.000 Ft. lett volna, de Hang Csaba évek óta mindig segíti adományával, vagy ingyen munkájával a máriakéméndi létesítmények felújítását, pedig szászvári, és különösebb kötődése sincs a faluhoz, de több alkalommal járt felénk, sőt teljesítménytúrát is rendeztek itt.

Látta küzdelmes tevékenységünket, megtetszett neki mindaz a munka, ami itt folyik, ezért évente visszatér, néha a búcsúkra, vagy csak, épp úgy adódik. Ezúton is köszönjük a kedvezményes áron történő tábla elkészítését.

Igyekszünk mindig egy kicsit szépíteni műemlékeinken, védett értékeinken. Isten sem egy nap alatt teremtette a világot, mi sem tudunk egy nap alatt csodát tenni, de, ha hétről hétre - persze az anyagi lehetőségek figyelembe vételével - mindig szebbítünk valamit, egyszer csak elkészül a mű. Már sok elkészült, a "mi időnkben" az elmúlt években.

Megtekintések száma: 186 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: