2:35 PM
2011. 01. 12. IDÉN 11 ÉVES A BARANYAI-DOMBSÁG HONLAPJA

11 évvel ezelőtt, még 2010-ben indult el a Baranyai-dombság honlapja, mely a kezdettől fogva bemutatta az elkészült turistautakat, és azok szépségeit. Mint a honlap címe is mutatja, elsősorban a Baranyai-dombságról szól, de sok esetben hírként vagy cikkek formájában bemutatja a szomszédos tájegységeket, pl. Szekszárdi- és Geresdi-dombágot, Villányi-hegységet, Mecseket, Zselicet vagy épp az Ormánságot, de időnként országos kitekintést is ad.

Mivel blogként is funkcionál, néha személyhez kötött tényezőket is felsorakoztat. Kinek ajánlható hát ez a honlap? Mindenkinek, aki szereti járni a természetet, szereti megismerni a túraútvonalakat, forrásokat, erdei pihenőket, kilátókat, műemlékeket, vallási örökségünket, legyen az akár egy egyszerű kereszt vagy képoszlop. Az írások nem rejtik véka alá azt sem, ha valahol pusztulásra ítélt objektum áll, de örömmel számol be a felújított látnivalókról is.

Ne keressen viszont ezen a honlapon senki applikációkat, különféle letölthető digitális alkalmazásokat, vagy a legújabb korszak divatőrületeit, melyet sokan még a természetben sem tudnak nélkülözni. Ha valaki erre vágyik, akkor ő itt rossz helyen jár.

Ez a honlap vagy blog arra hivatott, hogy képes olvasnivalót adjon azoknak, akik kötődnek a Baranyai-dombság és környékének értékeihez. Ígérem, igyekszem az idei évben is változatos témákat bemutatni.

Megtekintések száma: 28 | Hozzáadta:: Endi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0
1 aranyosfodorka   [Bejegyzés]
Mint az állandó kis megjegyzéseim is mutatják - ha már kirándulni nem agyon megyek, legalább - olvasok a vidék szépségéról. Köszönet a bemutatásukért.

Név *:
Email *:
Kód *: